Punchline

Punchline

PUNCHLINE MAAKT RECLAME

 

Alles wordt communicatie met de hele wereld binnen handbereik. Sociale netwerken bieden een platform voor elk individu om goed of slecht te praten over een merk, product of dienst. De emoties laaien soms hoog op en de boodschap is binnen no time verspreid. Anno nu gaat mond-tot-mondreclame tenslotte vele malen sneller dan decennia geleden. Maar hoe hou je grip op deze vorm van communicatie? En hoe maak je goede reclame, binnen het juiste kanaal en toegesneden op jouw doelgroep?  

 

Dat bureaus, als ze niet met hun tijd meegaan, exit zijn, is een onderschrijving. Maar hebben sommige het niet zelf de laatste jaren allemaal veel te ingewikkeld gemaakt? Wij zijn in ieder geval blijven doen waar we al 25 jaar goed in zijn. Maar dan wel aangepast aan deze tijd. Met aandacht voor emotie die de mens écht raakt. Zo creëren we merkbeleving,  bouwen we mee aan een imago of stimuleren we een hogere verkoop. Noem het reclame. Punchline maakt het...

 

     

Reclame

Reclame is tegenwoordig overal aanwezig. Elke dag weer. Op internet, op tv of in de krant. Maar wat is nu eigenlijk reclame?